Nästa herrmatch

Ingen match bokad

Nästa dammatch

Ingen match bokad

Utanför planen

Inget planerat

Silly Season

Möt Douglas Rådhall

Silly Season

En dag till seriepremiär, och det är dags att presentera vårt femte nyförvärv.


Douglas Rådhall, eller Dogge, kommer från Pixbo vilket betyder att han på förhand känner många i laget. Efter juniortiden var avslutad tog han en liten paus från innebandyn, innan det blev aktuellt att kontakta Burås. Dogge lirar forward och har alltid ett leende på läpparna.


Såhär säger sportchefen Samuel Andersson om övergången:
I och med att Dogge ansluter får vi en forward med näsa för mål. Tittar vi på hans statistik från tidigare säsonger borde förhoppningarna vara stora. Han är dock lite ringrostig, men jag tror han kommer i form ganska snabbt. En av de yngre i truppen, vilket betyder mycket spring i benen.


Såhär säger Dogge själv om övergången:


 


 


Du har precis skrivit på för Burås. Varför blev det just Burås och vad är dina första intryck av klubben?
Anledningen att jag valde just Burås är pga flera gamla polare som pratat gott om klubben en längre tid. Jag var redan för tre år sedan sugen på att testa men just då krockade det för mycket med jobbet. Första intrycket är "Mes que un club" (mer än en klubb, reds anm). Alla i laget har välkomnat mig med öppna armar trots mina två urusla provträningar. När jag fick förfrågan att skriva på var det inga konstigheter alls. Ett trevligt gäng killar som jag vet kommer bli nära polare.


Vad kommer du att tillföra laget och klubben i år? Vad ska vi ha för förväntningar på dig i år?
Jag hoppas kunna bidra med både poäng på plan som positivt snack på bänken. Till en början kommer det vara lite ringrostigt men ju längre säsongen leder hoppas jag kunna utvecklas och hjälpa laget till seger. En och annan bågning kan ni förvänta er.


Du blir näst yngst i laget (Magnberg är fortfarande yngst). Vilka typiska juniorsysslor kan vi förvänta oss från dig? Bollplockning, fylla vattenflaskor, etc?
Haha, det var en bra fråga. Det känns som att Hoffe med glädje kommer dela ut lite sysslor åt mig. Annars blir det nog att agera "Wingman" åt Majk D (något han ofta ber om...)


Vi hälsar Dogge varmt välkommen till Burås.