Nästa herrmatch

Ingen match bokad

Nästa dammatch

Ingen match bokad

Utanför planen

Inget planerat

Silly Season

Kristoffer Ivarsson lämnar Burås

Silly Season

Kristoffer Ivarsson har bestämt sig för att testa lyckan i Zenith division 1 nästa år. Ivarsson kom till Burås inför säsongen 16/17, och det har blivit 38 framträdanden med fina 29+9 från sin backposition. 


Burås önskar honom lycka till i division 1 och hoppas att se honom åter när han insett att gräset faktiskt är grönast inne i Svingeln.   

Grattis vinnarna av Guldfemman

Årets säsong av Guldfemman är avgjord. Överst på pallen i herrarnas tävling hittar vi Per Andersson med sitt lag "Al-kungens 3 e", medan Lars Ernby vann damernas tävling med sitt "L Ernbys Lobsters". Stort grattis till vinnarna och tack alla som deltagit under året och på så sätt varit med och sponsrat klubben. Styrelsen är mycket nöjda med utfallet. 
Vinnarna får utöver äran även en äkta Buråsmatchtröja, där trycket sponsras av samarbetspartnern Innebandykungen. 

Ex-IBK:are inför IBK-matchen

Ett av årets nyförvärv är Gabriella Göze, som förutom en kort avstickare till Kungälv tillbringat hela sitt innebandyliv i IBK Göteborg och dess föregångare. Det var visserligen i det allsvenska laget hon brukade husera, men vem annars är väl mer lämplig att uttala sig om morgondagens drabbning mot just IBK Göteborg?


Hur känns det att stå på bortasidan i Torpahallen?
-Det kommer kännas jättekonstigt att spela som bortalag i Torpahallen. IBK Göteborg är min moderförening så jag har spenderat många svettiga timmar i den hallen.
Vad vet du om motståndet?
-Göteborg har en bra målvakt (Alexandra) som har ett grymt utkast. Maddis Zand, Julia Thielen och Anna Gustafson får vi hålla koll på. Dom har stor rutin från Allsvenskan.
Vad är ditt poängrekord i Torpahallen - och vad tänkte du producera imorgon?
-Jag tror det var säsongen 10/11 som jag gjorde 8+2 i en match mot Floda. I matchen mot Göteborg kommer jag göra mitt första mål i Buråströjan och kanske nåt mer.
Hur tror du matchen kommer att se ut? Resultat?
-Med vårat grymma försvar och revanschlust efter förra matchens noll gjorda mål mot Lindås så blir resultatet 6-2 till oss.


IBK Göteborg har fått en knackig start i årets dametta och ligger näst sist med endast en vinst. Dock var det i senaste matchen vinsten kom, och förutom ovan nämnda Zand och Gustafson kunde Johanna Härstedt noteras för 2+1 i protokollet. Det kommer att bli en spännande match i Torpahallen imorgon, tekning 14:30 är det som gäller!


Burås dam första förlust

Damerns åkte på sin första förlust i söndagens möte mot favoriten Partille.


Läs om matchen, grekisk mytologi och annat spex HÄR

Burås dam fortsätter sin framfart!

Damernas 3-poängare fortsätter att ramla in. I tisdagens möte mot Lerum gick hemmalaget segrande ur striden med siffrorna 5-2.


Läs om det och hybris HÄR.

Herrarna besegrar Backadalen

Herrarna skräller sig till tre poäng när topptippade Backadalen besegras med 6-4 på bortaplan. Borgen räddade hela 90% av skotten när han bombaderades med 40 skott. 


Bilder från matchen finns här!

Damernas seger mot Backadalen!

I fredagens drabbning mot Backadalen tog  Burås hem sin andra seger och har därmed vunnit 2 av 2 matcher.


Om hur det gick till och hur trendig musik kan kombineras med Burås damer kan du se och läsa HÄR.

Damerna gör bortapremiär!

Vad gör Burås damer en fredagväll? Green Giants ställs upp mot Backadalen i Lundbystrand klockan 19:15.


Läs om tankar och reflektioner inför detta möte HÄR.

Damerna vann seriepremiären!

I söndags brände Burås damer av seriepreimären hemma i Svingeln. För moståndet stod det något yngre och talangfulla Pixbo.


 


Läs om matchen HÄR!