Nästa herrmatch

Ingen match bokad

Nästa dammatch

Ingen match bokad

Utanför planen

Inget planerat

Floda IBK Div. 3 - Burås IK 4 - 4 (3-1, 1-3, 0-0)

@ Alléhallen

Det har förmodligen aldrig varit så mycket att spela om för något Burås lag någonsin. En viss sjuk norrlänning hade nämligen smugglat ner en ölbryggd bland matchkläderna, som enligt avtalet på bryggden skulle tillfalla Burås förste målskytt. Det är alltså så nära en innebandyspelare kan komma ett prestationsbaserat kontrakt och en sjuhelvetes morot inför stundande bortamatch i Floda.

Förste målskyttbryggden

Belöningen verkade dock ge motsatt effekt då ett löjligt taggat Burås började matchen väldigt olyckligt. Floda gör redan efter17 sekunder 1-0 och det fortsätter rassla bakåt med ytterliggare två bollar innan perioden är slut. Sebastian Liljemark lyckas bryta Flodas anstormning och ta hem den åtråvärda bonusen innan första perioden är slut och ställningen inför första vilan är 3-1.

I andra perioden är det ett helt annat Burås som kommer till spel. Bättre rörelse, fler initiativ, säkrare bollbehandling och en spelglädje som inte fanns i första perioden leder fram till att Burås efter nio minuter i andra leder med 3-4. Floda kvitterar innan periodens slut och lagen går till nästa pausvila med 4-4 på tavlan.

Matchen är helt öppen och tre poäng finns till dom som vill ha dom mest. Efter stabilt målvaktsspel från båda lagen blir det faktiskt inga mer mål i denna matchen. En ganska trevlig match i den klaustrofobiska Allehallen slutar 4-4. Stort plus till domarna som gör en bra match. Det är också väldigt många bortaspelare som gör bra matcher, men dagens + går till

3 burar: Anders. Ruggigt stabil på backen efter en längre tids matchfrånvaro.

2 burar: Gabbe. Bra match mellan stolparna trots hans invalidiserade tumme som tar en och en halv träning att tejpa.

1 bur: Bröderna Liljemark får dela på denna bur.