Burås IK - Surte IS IBK D2 4 - 8 (1-3, 1-2, 2-3)

@ Svingelns Sporthall

Topplaget Surte kom till Svingeln i torsdags. Det blev förlust för Burås men insatsen var godkänd ändå.

Burås lyckades iallafall skaka om Surte vid några tillfällen. Först genom att ta ledningen efter bara två minuter. Sedan gick Surte visserligen om och ledde som mest med 5-1 men hemmalaget kämpade sig in i matchen igen och nog var det lite oroligt efter 3-5-målet i sista perioden. Där lyckas dock Surte samla sig och gör ett ryck till 3-8. Burås får ett tröstmål på slutet och sätter resultatet till 4-8.

Bäst i Burås var Malin som slet hårt vilken gav utdelning i form av fyra mål. Respekt, Malin!

Linda gjorde några räddningar i hästeväg, Surte är mycket bra på att prickskjuta och att lyckas träffa krysset från halva plan gång, på gång, på gång är inte tur utan kvalitet. Det är inte konstigt att de kommer kvala till division ett under våren.

På söndag åker Burås till Uddevalla för den mycket viktiga matchen mot jumbon Walkesborg. Sitter du på supporterbussen?