Nästa herrmatch

Ingen match bokad

Nästa dammatch

Ingen match bokad

Utanför planen

Inget planerat

Burås IK - Kärra IBK D2 6 - 5 (2-1, 0-2, 3-2, 1-0)

@ Svingelns Sporthall

Efter två jämna matcher, som båda slutar med sudden, har damerna lyckats samla på sig ytterligare tre poäng. Två matcher mot två av de andra lagen i nedre delen av tabellen. Två suddenperioder och två matcher där Burås kanske borde ha vunnit efter full tid.

Förra helgen gästade Burås IBK Göteborg. Matchen blev jämn och slutade 3-3 även efter sudden. Vi borde ha tagit minst två poäng med tanke på en rad chanser där fokus och kanske även lite självförtroende saknas i avsluten.
I söndags kom Kärra till Svingeln och det blev en svängig match som Burås i princip sjabblade bort.  Först ledning, men vi låter Kärra hämta in och gå förbi. Burås kvitterar till 5-5 med två och en halv minut kvar av full tid. Denna gång var vi lite mer på det i sudden och 6-5 kom efter bara sju sekunders spel.Efter dessa två omgångar kan konstateras att firma Westerberg – Jonasson fortsätter att leverera.
Jonassons slit och Westerbergs näsa för mål ger verkligen utdelning och räddade laget framförallt mot Kärra där också Sara West öste på som en furia.
Även Linda Ivarsson var på g och gjorde några spektakulära tv-räddningar mellan stolparna (dramaqueen?).
Det är ju toppen att vi gör tillräckligt med mål för att ta poäng men det är dags för alla andra att vakna till nu.  Vi skjuter mer och mer ju längre in i serien vi kommer – nu ska skotten träffa rätt också.
Nästa tar sig ärtorna an Lindås. Kom gärna förbi i Askim för att heja!