Nästa herrmatch

Ingen match bokad

Nästa dammatch

Ingen match bokad

Utanför planen

Inget planerat

Säsongstipset är här!

Äntligen lanserar vi årets nyhet – Säsongstipset©!


Vi kommer i år att ersätta Guldfemman mot Säsongstipset©. I Guldfemman skulle varje tävlande välja ut fem Buråsare som skulle representera denne under året. Då alla kanske inte har blykoll på trupperna tror vi Säsongstipset© kommer vara lättare att hantera.


Det enda man ska göra är att tippa 1, X eller 2 i Burås alla matcher. För er som inte brukar spela stryktipset så är 1=hemmaseger, X=oavgjort och 2=bortaseger. Själva resultatet spelar alltså ingen roll, endast tecken efterfrågas. Om man vill tippa Buråsseger i matchen Lerum – Burås ska man alltså tippa en 2a då Burås är bortalag i detta exempel. I denna tävling räknar vi endast resultatet efter full tid, dvs 60 min. Ev avgörande i sudden räknas inte. Alla matcher som går till sudden kommer räknas som oavgjorda. I slutet kommer du även få svara på en utslagsfråga, nämligen hur många mål laget gör under säsongen (inkl sudden).


Det är separata tävlingar för dam- respektive herrlaget. Det är givetvis tillåtet att delta i båda tävlingar om man vill. Man får delta med fler än ett tips, men man får då givetvis betala avgiften ytterligare en gång.


När man fyllt i sitt tips klickar man på skicka. För att ditt tips ska räknas ska du även Swisha 150 kr till 0701454711 (Samuel). Om du inte Swishar i ditt eget namn, så märk betalningen med ditt namn så vi vet vem som betalningen tillhör. Har du inte Swish eller har andra frågor är du alltid välkommen att kontakta oss på contact@burasik.com, eller prata med någon i föreningen som du känner. Allt överskott tillfaller föreningen och dess verksamhet. Sista dag att lämna in sitt tips är 2019-09-28 23:59.


När säsongen är slut kommer vi dela ut priser till 1a, 2a samt 3e plats. Vid lika antal rätt avgör utslagsfrågan. Ställningen kommer mailas ut samt publiceras här med jämna mellanrum så man kan följa hur man ligger till.


1a plats = Pris värde 500 kr
2a plats = Pris värde 300 kr
3e plats = Pris värde 200 kr


Eftersom dam- och herrtipset är två separata tävlingar utgår dessa priser för varje tävling.


Klicka här för att komma till damtävlingen!


Klicka här för att komma till herrtävlingen!


 


Stort lycka till och tack för ditt bidrag!