Nästa herrmatch

Borta mot: Myggenäs IBK H3

@ Häggvallsskolan

Nästa dammatch

Hemma mot: Guldhedens IK D1

@ Lundenhallen

Utanför planen

Inget planerat

Krille har anslutit!

Nästa nyförvärv hämtas från Partille IBS och han heter Kristoffer Johannesson. Han var med i mötet mot Burås i början av säsongen, men en skada satte stopp för mer eller mindre resten av säsongen. Rehabbad och klar är det dags att dra på sig den gröna tröjan och hjälpa laget säsongen 19/20.


Såhär säger sportchefen Samuel Andersson om övergången:


”Kristoffer är en klok spelare som trivs bättre på den offensiva än på den defensiva planhalvan. Det är inte alls omöjligt att han petar in över 10 baljor i år. Han lägger stor vikt vid det sociala och hänger gärna kvar i omklädningsrummet efter träning för att lyssna på Matsas historier från lördagens Park Lane. Vi hoppas kroppen håller i år.”Såhär säger Kristoffer själv om övergången:


Hur kom det sig att du valde just Burås och vad är dina första intryck av klubben och laget?


Jag hade fortfarande suget och drivet att fortsätta spela innebandy men i vilket lag eller på vilken nivå var ovisst. När jag sprang på Matsa på stan och han tyckte att jag skulle komma ner och provträna så kändes det ganska självklart att jag skulle testa. Det tog inte lång tid att få ett väldigt gott första intryck och man kände direkt redan i omklädningsrummet att det var ett riktigt härligt gäng man hamnat i.


Vad är dina förväntningar på säsongen?


Förväntningarna är självklart att vi ska gå in med inställningen att alla matcher är ”winnable” och att vi ska vara med och slåss på den övre halvan av tabellen. För egen del hoppas jag kunna vara med och bidra till det med en hel del härliga framspelningar och ett par baljor! Det jag ser fram emot mest måste vara att möta min tidigare klubb och moderförening Partille och förhoppningsvis överraska mot dem i våra möten.


Du var med om en fantastik resa med Sävedalen från div6 upp till div3. Har du någon hemlig vinnarmentalitet att dela med dig av?


Hemligheten med Sävedalen var att vi hade lika roligt utanför planen som vi hade tillsammans på planen. Det känner jag verkligen igen mig i även i Burås så receptet för framgång är nog delvis att man har jäkligt sköj ihop. Sen krävs det såklart en otrolig vinnarskalle! Mer än så vill jag inte dela med mig utav eftersom jag hade tänkt vinna matcherna också!


Du känner gamla Buråsprofiler som Majken, Hammar, Matsa och Pessi. Hade du koll på detta innan du skrev på? Vad drar du för slutsatser om att profiler som dessa har passerat genom föreningen?


Jag hade bara hört gott om Burås från dessa rävar och det var som sagt väldigt enkelt att förstå vad dem menade redan på första träningen. Att profiler som dessa har passerat är inte många föreningar där ute som kan skryta om! Riktigt goa och ska bli fantastiskt kul att få vara en i detta härliga gäng!


Vi hälsar Kristoffer varmt välkommen till Burås!