Nästa herrmatch

Ingen match bokad

Nästa dammatch

Ingen match bokad

Utanför planen

Inget planerat

Silly Season

Ett stort tack!!!

Silly Season

Inget varar för evigt, och tyvärr är det några Buråsstjärnor som slocknat under sommaren. Det är lika tråkigt varje gång, men det tillhör verksamheten och nya stjärnor föds varje säsong. Vi tackar ödmjukast för dessa herrars insatser genom åren och önskar dem lycka till i framtiden. Svingelns dörr står alltid öppen (om ingen plockat bort stenen/läskburken/snusdosan).


 



 


Anton Berce:
Med nio säsonger i ryggen är han den spelare som i modern tid (från 2009 och framåt) som gjort flest matcher, mål samt poäng. Han toppar även utvisningsligan. Vad sägs om 155 matcher, 146 mål, 93 assist, 239 poäng, samt 122 minuter? En riktig kämpe som gett laget energi och många oförglömliga citat. Har även tjänstgjort i styrelsen. Flyttar till Lindome och kommer därför husera i ett annat grönt lag i höst. Räkna med att Qvist sänker dig i sarghörnet Anton ;)   


 


Henric Andersson:
Här pratar vi om ytterligare en trotjänare. Henke har varit i Burås sen 2003, med en utlåning till Wårgårda 2004/05. En riktig brunkare som överraskar med sitt rappa skott. Spelaren som gett oss ”rövdansen” har även vikarierat i kassen där han gjort ett mycket bra jobb, då han endast släpper in ”bra skott”. Utflykterna till Svingeln har varit undantag i Henkes liv, som annars aldrig rört sig utanför Avenyn. Nu verkar han dock fått tumma på den livsstilen då han och familjen har bosatt sig i Partille.  


 


Anton Lantz:
En produkt från Burås Skåneakademi. Då hans tidigare lag Mölndals Övre la ner tog han steget upp till div.2 för att förgylla Svingeln med sina mjukhandleder och sitt välutvecklade spelsinne under två säsonger. Var ofta ”sjuk” när det vankades lagaktivitet, men Lantis tog igen det genom att vara lika snäll som Bamse mot allt och alla på träning och match. Sambon Sofia var en flitig besökare på matcherna och satt ofta tillsammans med Matsas farsa och hejade fram de gröna. Flyttar till Skåne och lämnar därför Burås.  


 


Martin Hedman:
En spelare vi fick ta avsked av redan vid nyår då vår mysige norrlänning längtade tillbaka till de nordligare breddgraderna. En lojal lagspelare som var en svårpasserad pjäs i försvaret. Med sin right-fattning tog han oftast rätt beslut och nyttjades även i powerplay med sin luriga bössa. Var en av galningarna som spelade padeltennis kl 06:15 ute i Mölnlycke. Lämnade Götet för att flytta till baksidan (Stockholm).  


 


Samuel Svensson Ustinov:
Inlånad från Sörgården på dubbel licens, vilket betyder att han kunde spela med båda lagen. Samuel gjorde två väldigt fina insatser i målet, men att spela i två lag blir för mäktigt att klara av på denna nivå. Vi önskar Samuel lycka till i sin framtida innebandykarriär.


 


Rykten:


 


Gabriel Nilsson:
Ryktas vara aktuell för Myggenäs efter supermatchen mot Landvetter i våras.


 


Christoffer Dahl:
Romelanda


 


Markus Alfredsson:
Frölunda


 


Daniel Bexell:
Sörgården