Nästa herrmatch

Ingen match bokad

Nästa dammatch

Ingen match bokad

Utanför planen

Inget planerat

Substans sponsor

Hej Felicia, grundare av Substans.


Vi i Burås damlag är så glada över att ha er som sponsorer. Tack vare er har vi snygga uppvärmnings t-shirts med snygga citat på ryggen och även tygpåsar som jag vet används flitigt. Men vi börjar från början.

Vad är substans? 
Vi är ett litet unisex-klädmärke från Göteborg. Substans betyder innehåll. Substans hittar du i alla våra tryck. De speglar olika sinnesstämningar och känslor - när du bär plagget utgör du dess Substans. Djupt eller Göteborgskt, det spelar ingen roll. Det viktiga är att du vet det. Det är budskapet vi vill sprida. Substans är skapat av tjejer och kommer alltid att pusha just tjejer.


Vad va det som fick er att vilja sponsra oss?
Då jag följt Burås lite på avstånd via min vän Karin som spelar där visste jag att de var ett lag som stod för allt det där vi gillar. ”En mix av allvar och komik, med mer hjärta än hjärna” och med en stark sammanhållning.

På våra ryggar står det. ”Titta på mig när allting rasar samman aldrig ensam vi faller ner tillsammans.” Varför tror du att det passar Burås så bra?
För att det speglar just er sammanhållning. Att ni står men också faller som ett lag.

Och på välgörenhetsmatchen ”Änglabarnens match” den 24 november kommer vi träffa er i Svingeln. Vi är så glada att ni vill vara med och stödja Spädbarnsfonden. Vad kommer man hitta hos dig?
Vi är också jätteglada över att få vara en del av detta fina initiativ. Vi kommer ha med oss lite av varje ur vårt sortiment. Men framför allt våra helt nya svarta tröjor som inte finns till försäljning någon annanstans ännu. Och dom är riktigt snygga! Kan rentutav vara årets julklapp!