Nästa herrmatch

Ingen match bokad

Nästa dammatch

Ingen match bokad

Utanför planen

Inget planerat

Silly Season

Möt Pontus Larsson

Silly Season

Seriepremiären är avklarad och vi har ännu inte presenterat alla nya herrar. Här kommer nästa gubbe.


 


Pontus Larsson kommer närmast från Lerum/Aspen där han faktiskt mötte Burås förra året. I hemmamatchen mot Burås lyckades han hänga tre kassar, även fast matchen slutade med uddamålsförlust för Aspen. Han var inte sugen på att hänga med ner i trean, så därför blev det aktuellt att kontakta Burås.


 


Såhär säger sportchefen Samuel Andersson om övergången:


I och med Pontus får vi en spelare som hellre gör mål än passar, vilket jag hoppas vi får se även i Burås. Det verkar vara en spelare som är seriös vid både träning och match, men som ändå besitter en social förmåga och smälter bra in i stämningen i omklädningsrummet. Pontus är mycket verbal och jag är övertygad att han inte kommer vara rädd att dela med sig av bra idéer när han ser förbättringsområden.


 


Såhär säger Pontus själv om övergången:



Du har precis skrivit på för Burås. Varför blev det just Burås och vad är dina första intryck av klubben?


Jag har sökt under sommaren efter ett lag som matchar min inställning till innebandyn och redan vid första träningen när Sam berättade förutsättningarna kändes det lovande. När det sedan visade det sig att det fanns både mjuka handleder och hårda backskott i laget var det plötsligt väldigt intressant. Det som till sist fällde avgörande var musiksmaken i omklädningsrummet – det är skillnaden som gör skillnaden!


 


Vad kommer du att tillföra laget och klubben i år? Vad ska vi ha för förväntningar på dig i år?


Innebandy är en grym sport som både är kvick och fysisk. Det tar inte många sekunder att vända från egen planhalva till att bollen ligger i motståndarnas kasse. Jag tycker att det är kul att gå rätt på kasse och vara obekväm för andra lagets backar. Felvända backar är bland det bästa jag vet. När jag fått träna upp tajmingen med boll och klubba nu efter sommarens fysträning kommer jag förhoppningsvis stänka en och annan boll. Och med Magnberg på backen kan det hända att jag langar hem en och annan passning i hopp assistpoäng.


 


Det går rykten om att Asics ligger dig varmt om hjärtat. Kommer du försöka pracka på laget med dessa produkter och försöka konkurrera ut Magnberg och Innebandykungen?


Ja, det är där på kontoret som jag spenderar min arbetsvecka, så det är klart att man blir lite nördig! Kungen och co är kunder till oss så jag får snarare hjälpa dem att sälja fler ASICS-pjux.


 


Vi hälsar Pontus varmt välkommen till Burås.