Nästa herrmatch

Ingen match bokad

Nästa dammatch

Ingen match bokad

Utanför planen

Inget planerat

Ex-IBK:are inför IBK-matchen

Ett av årets nyförvärv är Gabriella Göze, som förutom en kort avstickare till Kungälv tillbringat hela sitt innebandyliv i IBK Göteborg och dess föregångare. Det var visserligen i det allsvenska laget hon brukade husera, men vem annars är väl mer lämplig att uttala sig om morgondagens drabbning mot just IBK Göteborg?


Hur känns det att stå på bortasidan i Torpahallen?
-Det kommer kännas jättekonstigt att spela som bortalag i Torpahallen. IBK Göteborg är min moderförening så jag har spenderat många svettiga timmar i den hallen.
Vad vet du om motståndet?
-Göteborg har en bra målvakt (Alexandra) som har ett grymt utkast. Maddis Zand, Julia Thielen och Anna Gustafson får vi hålla koll på. Dom har stor rutin från Allsvenskan.
Vad är ditt poängrekord i Torpahallen - och vad tänkte du producera imorgon?
-Jag tror det var säsongen 10/11 som jag gjorde 8+2 i en match mot Floda. I matchen mot Göteborg kommer jag göra mitt första mål i Buråströjan och kanske nåt mer.
Hur tror du matchen kommer att se ut? Resultat?
-Med vårat grymma försvar och revanschlust efter förra matchens noll gjorda mål mot Lindås så blir resultatet 6-2 till oss.


IBK Göteborg har fått en knackig start i årets dametta och ligger näst sist med endast en vinst. Dock var det i senaste matchen vinsten kom, och förutom ovan nämnda Zand och Gustafson kunde Johanna Härstedt noteras för 2+1 i protokollet. Det kommer att bli en spännande match i Torpahallen imorgon, tekning 14:30 är det som gäller!