Nästa herrmatch

Ingen match bokad

Nästa dammatch

Ingen match bokad

Utanför planen

Inget planerat

Drömvärvning till damlaget

Karin Didriksson har gjort flera försök att värva spelare till Burås, men det har gått sådär hittills i år. Som tur var lyckades hon äntligen leverera, för hon hade nämligen tagit tillfället i akt under Drömgalan och lagt ut lite krokar bland sköna lirare som hade Buråspotential. Det krävdes inte mycket mer än en öl innan Drömlagets målvakt Carin Ernby lockades till Svingeln, och nu verkar hon vara här för att stanna. Hon har tonvis med rutin, snabba reflexer och kan till skillnad från sin företrädare kasta utkast. Hon kommer närmast från FBC Lerum, där hon var med och tog laget till allsvenskt kval, men har även spelat i bl a Älvstranden, IBK Göteborg och Sportlife Kungälv. Så här säger Cakan själv om att ha blivit en Green Giant:


 Hej och välkommen, Carin! Kan du berätta lite om dig själv och din innebandybakgrund?
-Glad, snäll och flummig tjej med en hel del humor. Älskar att fiska, spela golf och dricka bärs med polarna. Jag har spelat innebandy väääldigt länge, både som utespelare och målvakt. Det är svårt att hålla sig borta från sporten, helt klart!


Hur kom det sig att du hamnade i Burås?
-Hahaha! Burås-konceptet började säljas in av en viss namne i laget redan under Drömgalan i våras. Sen har jag varit fotskadad i några månader men senare under hösten efter att ha varit och kollat på några av era matcher så kom det där suget med en väldig kraft! Vilket gäng, klart man vill vara med!


Hur tycker du att laget ser ut?
-Fantastiskt! Ett helt underbart gäng! Alltid mkt folk närvarande och det finns ständigt humor och mycket skratt blandat med en jäkla vilja på plan. Dessutom är alla riktigt grymma och skjuter jäkligt bra, det känns på armarna emellanåt! Så ska det va!


Hur tror du att Burås säsong kommer att gå?
-Halvvägs in ser det riktigt bra ut! De 5 matcher jag har sett så har ALLA vunnits så jag hamnade ju helt klart i rätt lag! Jag är mycket imponerad av det jag har sett. Det är en jämn serie om man bortser från de 2 topplagen och jag tror vi kommer vara med och slåss om platserna därbakom! Hoppas kunna bidra med något också nu när man kommer in mitt i!


Vad har du själv för målsättning för säsongen?
-Oj svårt! Självklart vill jag ju vara med och bidra med ett lugn där längst bak och rädda lite skott. Sen gäller det ju självklart att komma in mer och mer i det på kortast möjliga tid nu efter fotskadan! Det har gått bättre och bättre för varje träning så det är superkul.


Och vad ser du mest fram emot under kommande säsong?
-Att umgås, skratta och lira innebandy med ett helt fantastiskt gäng! Sen självklart flera blöta fester... ;) Vi hälsar Carin hjärtligt välkommen till Burås och önskar lycka till i debuten mot Marstrand nu på söndag kl 17:30!